Familjeliv

19.00 Onsdag

Den här familjen slutar aldrig att förvåna mig.

Lite tidigare åkte de iväg för "trampolining". Jag har ingen aning om vad det egentligen är, men jag antar att det är att de hoppar stutsmatta, men jag vet som sagt inte. Jag skickade med min kamera så att Vi kunde filma dem, för trots att jag blev erbjuden att följa med så tackade jag nej. Jag tror nämligen att risken att jag blir uttråkad är rätt stor.

Men vad jag skulle säga var i alla fall att de lämnade huset i största möjliga energifrbrukningsmöjlighet. Två TV-apparater påslagna och lamporna tända i alla rum, inklusive toaletten. Inte konstigt att elräkningen skjuter i höjden. Men sedan har hon nämnt att Hee hade på elementet i hennes rum (vilket numera är mitt rum) så att det blev en bastu här inne, och att det var det som gjorde elräkningen dyr. Själv tycker jag ju att det är bättre att slippa frysa än att ha på en TV som inte blir tittat på. Eller har jag fel? (Sen kanske Hee hade lite För hög värme på, men det är en annan femma.)

Så i alla fall, nu är jag helt ensam hemma igen. Vilket jag varit hela dagen. Japanen har inte kommit hem än, han har lite konstiga tider för sig, och man vet aldrig riktigt när han befinner sig i huset.

Jag kan förresten dra lite fakta kring familjen jag bor hos, för den som glömt bort, och för eventuella nya läsare som tillkommit.

Vi - Mamman i familjen.
Le - 13 år, men fyller 14 i december. En rätt typisk tonårspojke som gillar att vara lite uppkäftig och att ge order till alla andra. Men egentligen är han en rätt trevlig liten kille ändå.
Ry - Har nyss fyllt 12 och är ett riktigt charmtroll. Jag kommer väldigt bra överrens med honom. Vi har spelat åtskilliga timmar Guitar Hero tillsammans, och han älskar att babbla och visa mig saker.
Billy - Kattungen i huset. Ett annat stort charmtroll och något av det gulligaste som finns.
Osa - Den 24:åriga japanen som bor hos oss och pluggar engelska på dagarna.

En annan som också nämns i bloggen ganska frekvent är Hee, koreanskan som fyllde 17 för inte så länge sen och som bodde hos oss tidigare och är en av mina bästa vänner här nere. Alldeles nyligen flyttade hon dock till en annan familj och jag har fortfarande inte träffat henne sedan jag kom tillbaka.

Och nu ska jag titta lite på Masterchef Australia medan jag Skypar med dem där hemma.

Kommentarer
Postat av: David

Åh vad bra! Nu har jag ju lite koll på vilka det är du bor med.

2009-07-02 @ 01:03:59
URL: http://rechuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0