Mystiskt Internet

Ibland blir man lite fundersam på hur Internet (läs: Facebook) fungerar. Jag menar, hur går det här ihop?

Anna wrote
at 6:41am tomorrow

Hur skrev jag något i morgon??

Kommentarer
Postat av: annie

Låter precis som det jag vill göra, jag vet bara inte hur jag tar mej dit. Haha. Jobba på en farm i australien - såg dina nya "jobbkläder" även. Fan vad skoj! Nå tips på hur du tog dej dit?

Jaa stämmer bra, jag lever loppan i Malta sen tio månader tillbaka, kom hit o skulle plugga engelska i tre månader men fick jobb och stannade kvar. Nu jobbar jag ihop pengar så jag kan ta mej till australien i slutet på detta år, det är mina planer so far :)

2009-01-11 @ 10:03:51
URL: http://annelieberg.blogg.se/
Postat av: annie

aa det var det jag menar, jag vill veta lite hur jag ska gå tillväga för att ta mej dit och få stanna ett tag :) Månader eller kanske år!

Trivs du? vad är klockan hos dej nu? hehe.

tack för hjälpen!

Jag jobbar inom spelbranschen på internet, bingo o grejjer. Väldigt intressant faktiskt, tro de eller ej! Om jag får som jag vill så stannar jag till december 09 för att sedan åka hem till sverige under nån måmad i vinter och sen vidare till australien. Jag firade jul o nyår på Malta i år, så nästa år vill jag hem till snö o familj!

Du själv då? Vad har du för planer?

2009-01-11 @ 11:10:55
URL: http://annelieberg.blogg.se/
Postat av: Emily

HAHAHAHAHAAA! Det hände när du skrev till mig någon gång! Askul! Men tror det beror på att facebooktiderna inte hängr med att det finns tidsskillnad mellan sverige och australien.

2009-01-12 @ 00:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0