Leconfield - Tisdag

Tisdag

Vi blev väckta 6.30 och då hade vi en timme på oss att göra oss i ordning för att sedan gå och hämta in hästarna från hagen.

Sedan hade vi Natrual Horsemanship igen, en skolektion (alltså hur man skor en häst) och vi fick öva lassokastning och "pisksnärtning". Intressant, men speciellt att få till snärten på piskan var supersvårt. Ser lätt ut, men är det definitivt inte.

Därefter red vi igen, men den här gången skulle vi fösa ihop får. Superkul! Och sedan skulle vi försöka fånga varsitt får och hålla det i schack, inte det lättaste minsann. Seadn var det dags för att klippa två utav fåren. Coolt att ha gjort det också! Det tråkiga var att sedan slaktades ett utav fåren och de som åt kött fick äta upp det dagen efter. Stackars lilla får.

Den kvällen satt jag upp med Caitlin, Jeremy och Ruud (en utav de holländska killarna som jobbade där, men han hade bara varit där sedan veckan innan då han gått samma kurs) och spelade massa kort. Jättetrevligt! Det blev rätt sent, men det var det helt klart värt för vi hade superkul tillsammans.

Det var i stort tisdagen. Mitt minne är lite i si och så, men har ett papper med det viktigaste i alla fall. Detaljerna är kanske inte lika intressanta.

Kommentarer
Postat av: Sara

Var det fler än du som var vegeterian?

2009-02-02 @ 08:28:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0